Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

Tommy Brunjes ~ Theta Transport

uit: Trancedans E-zine november 2018
gepost door: Aernoudt Knecht

< vorige pagina

Tommy Brunjes, ook bekend als Tommy Be, is een veelgeprezen multi-instrumentalist, componist en meester van de framedrum. Hij heeft samengewerkt met platina verkopende artiesten als P.M. Dawn en drummer Layne Redmond, over wie we reeds recensies hebben geschreven in de e-zines van januari 2012 en november 2013. Tommy Be heeft onderwezen aan het Berklee College of Music. Hij woont in Woodstock, New York.

Brunjes specialiseert zich vooral op het scheppen van trance-opwekkende ritmes. Zijn album Theta Transport, is een muzikaal magisch tapijt naar de hersenfrequenties van creativiteit, intuïtie en inspiratie; de z.g.n. Theta-frequenties. De meerlagige muziek op deze CD is bedoeld om de luisteraar direct naar binnen te dragen in deze theta-staat, in een sessie van een uur.

Het album is zorgvuldig ontworpen om meditatief en bewegingsgericht te ondersteunen, en om naadloos aan te sluiten bij de natuurlijke stroom van het leven. Het album is momenteel niet leverbaar bij Bol.com, maar is wel te koop op de website van Sounds True. Daar kan je ook een geluidsfragment beluistreren.

 

Tommy Be & Layne Redmond ~ Translucent Path

Speelduur 3:23 min

 

< vorige pagina