Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

Red Fulka

uit: Trancedans E-zine augustus 2012
gepost door: Esta Goossens

< vorige pagina

Red Fulka bestaat uit DJ / producer Kareem Raihani en saxofonist / fluitist / componist Praful. Samen hebben zij muziek gecomponeerd die het hart verwarmt, de ziel raakt en de heupen in beweging brengt. De akoestische instrumenten en elektronische beats versterken elkaar en slaan bruggen tussen verschillende werelden. Praful's prachtige melodieën en Kareem's diepe grooves nemen je mee op een extatische reis.

Red Fulka's muziek laat zich niet vangen in enkele woorden. Het virtuoze samenspel van de heren loodst de luisteraar vloeiend langs verschillende stijlen. Laat je verwonderen door onder andere: Zuid- Amerikaanse warmte, tribal beats, Indiase invloeden, oosterse geluiden, diepe dansvloer grooves en percussie uit alle windstreken. De hele wereld komt samen.

Langzame nummers worden afgewisseld met rustigere nummers. De dansnummers hebben een goede beat, maar zijn niet opdringerig. Ik krijg er een zacht en energiek gevoel van. Ik houd er zelf van om met wat langere nummers te werken, zodat de danser lekker diep in de sfeer van het nummer kan gaan. De meeste tracks op dit album zijn lang genoeg.

Red Fulka
We are One

 
Release: September 17, 2011
Label: Mystic Productions & Hitech Roots
Lengte: 1:19:10
ASIN: B005U1R4EE

Tracks beluisteren -->

 

download MP3's bij Amazon -->

 

< vorige pagina