Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

Trancedans Muziek - Lindie Lila

gepost door: Els Van Sonhoven

“Mijn muziek is volksmuziek, eenvoudig maar krachtig. Ik gebruik elementen van ruimte en intimiteit om me persoonlijk te verbinden met de ziel van mijn publiek. Het is een veranderde bewustzijnstoestand en een heel persoonlijke ruimte om te delen – dat moment van eenheid in een lied, dat is wat het allemaal de moeite waard maakt – die momenten met gewoon ik, de muziek, mijn medemuzikanten en ons publiek.” Lindie Lila

Lindie Lila

Lindie Lila
Return of the Goddess
~ Sacred Chants for Women


CD | CDBY | 3.6.2008
ASIN: B001AZFWOI

-- bestel CD bij Amazon.com ->

Tracks:

1. Mama Gaia
2. The River is Flowing
3. Earth, Air, Fire, Water
4. Cauldron of Changes
5. Ladies Spin
6. We all come from the Goddess
7. Born of Water
8. We are the flow
9. Mother Divine Prayer

--- tracks beluisteren >>


Lindie Lila  is een singer songwriter uit Zuid-Afrika. Ze studeerde Jazz en verdiepte zich in buikdans. Na vijf jaar gepassioneerd buikdansen opende ze haar eigen dansstudio en begon ze op te treden als danseres. Ze begon toen ook intensief muziek te schrijven. Samen met Jason Tamba en Ronan Skillen vormde ze de muziekgroep Bayembi Spirit. In 2008 kwam het album Moondance uit en werd ze gevraagd om het themalied te schrijven voor de Internationale Godinnenconferentie in Franschoek. Dat resulteerde in ‘Mama Gaia’, een loflied voor Moeder Aarde.

‘Return of the Goddess’ is een album vol engelstalige medicijnliederen, die je gemakkelijk kan meezingen. Sommige liederen ken ik al jaren, maar ik ontdek er ook enkele nieuwe pareltjes tussen. Het (mee)zingen van deze liederen brengt je al snel in een meditatief bewustzijn, waarin geen plaats is voor negatieve gedachten. De stemmen weven de helende taalklanken tot een diep gevoel van heelheid, verbondenheid met jezelf, verbondenheid met de anderen op de planeet, en verbondenheid met Moeder Aarde. Vooral ‘Born of water’ en ‘Cauldron of Changes’ zijn liederen die genezing en positieve verandering ondersteunen. Maar alle liederen op het album nodigen uit tot zingen en dansen.

De volgende mensen werkten mee aan ‘Return of the Goddess’: Lindie Lila, Chris Tokalon, Amanda Tiffon, Nomfi Xaluvo en Liesl Spies. De CD werd opgenomen bij Earthrise Studio door Trish Bailey.

< vorige pagina

 

 

< vorige pagina