Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

Boeken - Daan Van Kampenhout

gepost door: Els Van Sonhoven


< vorige pagina

Daan van Kampenhout - Handboek Sjamanisme

Daan van Kampenhout: Handboek Sjamanisme

Paperback | 270 Pagina's | Synthese Uitgeverij b.v.
ISBN10: 9062290442 | ISBN13: 9789062290444

-- bestel boek bij Bol.com ->


   ”Toen ik met sjamanisme begon, dacht ik:´Waar ken ik dit gevoel van?´ Ik herinnerde me dat ik als kind al met de plantjes in de tuin en de wolken in de lucht sprak. Iets van de magische wereld van mijn kindertijd is weer tot leven gekomen. Ik kan de natuur weer echt voelen en door rituelen te doen voor de aarde geloof ik iets te kunnen bijdragen aan het welzijn van het hele systeem.” (p 33)

Traditionele sjamanen zeggen dat ieder mens een speciaal medicijn of een talent in de wereld brengt. Iedereen heeft de taak en het recht om die persoonlijke kwaliteit(en' tot ontwikkeling te brengen.

In het ‘Handboek Sjamanisme’ worden de basistechnieken van het sjamanisme stap voor stap beschreven: de sjamaanse trance, communicatie met krachtdieren en spirithelpers, de reis naar andere realiteiten, technieken om bewust te dromen, de principes van sjamaanse genezing,… Het boek bevat ook een uitgebreide technische handleiding voor het zelf maken van ratels, trommels en andere krachtvoorwerpen.

Daan van Kampenhout is de oprichter van het ´Institute for Shamanism and Ritual´ en geeft trainingen in en lezingen over sjamanisme in verschillende landen. Het ‘Handboek Sjamanisme’ is sinds het verschijnen in 1995 een standaardwerk over dit onderwerp.

< vorige pagina