Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

Boeken - Klaas-Jan van Velzen

gepost door: Joyz


< vorige pagina

Klaas-Jan van Velzen - Klankmeditatie

Klaas-Jan van Velzen: Klankmeditatie

141 pagina's | Hardcover | Ankh-Hermes B.V. | Deventer
ISBN10: 9020203339 | ISBN13: 9789020203332

bestel boek bij: -- Bol.com ->

-- Azur.be ->


“Je eigen klank maakt het meest eigene in je wakker. De neiging van het denken, kun je met iedere uitademing weer op laten lossen in een klank. Na enige tijd wordt het innerlijk contact sterker dan je denken en wordt het moeiteloos stil...”
   
Klaas-Jan Van Velzen

Dit kleine, prachtige boekje biedt inspiratie om je eigen stem te gaan gebruiken als ingang naar verstilling. Klaas-Jan Van Velzen vertelt over klank en stilte en legt de basistechniek uit van klankmeditatie met je eigen stem. Hij gaat dieper in op enkele begrippen uit die basistechniek en heeft het over resonantie, mantra’s en toewijding. Ook geeft hij uitleg over de kiemklanken van de chakra’s, waardoor je je eigen meditatie nog meer kan gaan verdiepen. Klankmeditatie kan bijdragen aan zelfgenezing en innerlijke groei. Dit is een heerlijk oefenboekje, dat verdieping, zang en stilte verenigt... Een echte aanrader!             

Klaas-Jan Van Velzen is socioloog, yogadocent, healer en ayurvedisch therapeut.
Hij schreef nog drie andere boeken: ‘Holistische Psychotherapie’, ‘Yoga & Chakra’s’ en  ‘Ayurvedische Ochtendwandeling’. Samen met zijn vrouw heeft hij een holistische praktijk: www.wilderoos.nl

“In de stilte na het ervaren van je eigen klank openbaart zich je diepste essentie”.

 

< vorige pagina