Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

Boeken - Sharon McErlane

gepost door: Els Van Sonhoven


< vorige pagina


Sharon McErlane - De Grootmoeders Spreken

Sharon McErlane: De Grootmoeders spreken

Paperback | 240 Pagina's | Uitgeverij Akasha
ISBN: 9789077247693

--- bestel dit boek bij Bol.com (Nederland) >>
Azur.be (België) >>

In 1996 verschijnt de ‘Grote Raad van Grootmoeders’ aan Sharon McErlane. Deze wijze vrouwen die alle rassen en culturen vertegenwoordigen, openbaren hun missie aan haar: ‘De aarde is te lang door yang (het principe van de mannelijke energie) gedomineerd, waardoor yin (het principe van de vrouwelijke energie) ontoereikend en zwak is geworden. Wij zijn gekomen om dit te herstellen.’

De grootmoeders vertellen wat we kunnen doen om onszelf en onze planeet te helpen. Ze leren ons hoe we een hechtere band met het goddelijke kunnen bewerkstelligen en moedigen ons aan ons leven te doordrenken met heilige aanwezigheid. De meditaties achter in het boek stellen iedereen, maar vooral vrouwen, in staat om met elkaar in verbinding te komen. Iedereen wordt uitgenodigd om een lichtpuntje te worden in het netwerk van yinkracht dat de aarde ondersteunt terwijl de noodzakelijke veranderingen plaatsvinden.

‘Je kunt jezelf niet helpen zonder anderen te helpen. Je kunt niet worden versterkt, zonder dat het weefsel van de wereld wordt versterkt.’ (De Grootmoeders)

Informatie over de gootmoedergroepen in Vlaanderen en Nederland vind je hier.

< vorige pagina