Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

de Wedergeboorte van de Sjamaan

Voordracht door Aernoudt Knecht

 

Centrum Aquamarijn, Spiritueel Café

zondag 27 september
van 19u30 tot ongeveer 22u30

 

Aernoudt Knecht is cultuur~ en godsdienstpsycholoog en bestudeert ontwikkelingen in de samenleving op het gebied van cultuur en spiritualiteit. Hij neemt ons deze avond mee op reis door de evolutie van onze soort: van herinneringen uit vervlogen tijden, tot een nieuwe visie op de toekomst.

Of het nu gaat om de uitdagingen in je moderne leven als individu, of om de globale toekomst van onze soort, onze tijd roept om een herziening van onze visie. Mensen leven in een wereld van ideeën. We zijn allemaal product van onze cultuur en opvoeding, en we creëren allemaal denkbeelden (over onszelf, ons leven, enz.) die zowel een gevangenis als bevrijding kunnen scheppen voor onszelf, en voor anderen.

Onze cultuur is in crisis en mensen realiseren zich dat ze een doodlopende weg zijn ingeslagen. De moderne herleving van het archetype van de sjamaan, is een natuurlijke reactie op de uitdagingen van deze tijd. Dit is niet zomaar een nostalgisch verlangen of een vlucht uit de dagelijkse werkelijkheid. Integendeel, met de wedergeboorte van de ideeën en praktijken van de sjamaan bereiden we ons voor op een nieuw tijdperk, een sprong die ongekend is in de evolutie van het bewustzijn op onze planeet.

Na de voordracht is er gelegenheid tot vragen stellen en uitwisseling.

DEELNAME

€ 7,50
vooraf inschrijven is NIET nodig

LOCATIE

Centrum Aquamarijn, Stratumsedijk 57, 5611 NC Eindhoven
www.Centrum-Aquamarijn.nl - routebeschrijving >

 

 

Wil je een voordracht organiseren bij jou in de buurt? 

naam  

e-mail adres  

bericht