Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

Open Poort Festival - Kasteel Nieuwenhoven

10 t/m 16 augustus 2009


Tijdens deze week biedt het kasteel een breed spectrum aan mogelijkheden om inspiratie op te doen of jezelf te ontdekken. Voor het volledige programma zie: www.KasteelNieuwenhoven.be

Trancedans Workshops tijdens het Festival:

 

‘Ontmoeting met de Grootmoeders’

Woensdag 12 augustus - 15u - 18u – bovenzaal kasteel
door Els Van Sonhoven i.s.m. Aernoudt Knecht

De grootmoederbeweging is een snelgroeiende beweging die de vrouwelijke en mannelijke kracht op de planeet in evenwicht wil brengen. We dansen de ´Netwerk van Licht´-meditatie, en doen daarna een geblinddoekte dans waarin je contact kan maken met de wijsheid van de grootmoeders. Indien je wenst kan je na de dans de grootmoederbekrachtiging ontvangen. Vrouwen en mannen zijn welkom.

Met de bijdrage van 20 euro ondersteun je de werking van Kasteel Nieuwenhoven, en kan je deelnemen aan het avondprogramma om 20u: film of mantra´s zingen. Deelnemers aan de zomerweek dansen gratis mee.
Vooraf inschrijven via info@kasteelnieuwenhoven.be‘De Krachtdier Dans’

Donderdag 13 augustus – 15u – 18u – bovenzaal kasteel
door Aernoudt Knecht i.s.m. Els Van Sonhoven

Tijdens deze trancedans maak je een reis waarin je op zoek gaat naar een gids in de vorm van een dier, dat je bijstaat in je levensprocessen. Tijdens de dans kan je diepgaand contact maken met je persoonlijke krachtdier, en jezelf openen om diens kennis en wijsheid in je leven toe te laten.

Met de bijdrage van 20 euro ondersteun je de werking van Kasteel Nieuwenhoven, en kan je deelnemen aan het avondprogramma om 20u: open podium voor gasten. Deelnemers aan de zomerweek dansen gratis mee.
Vooraf inschrijven via info@kasteelnieuwenhoven.be

‘Transitie Initiatieven’ (geen dans, introductielezing)

Zondag 16 augustus – 14u – 14.45u – haardzaal kasteel
Door Els Van Sonhoven


De Transitiebeweging is een wereldwijde beweging van gemeenschappen die de levenskwaliteit op de planeet willen verbeteren door lokaal duurzaam te gaan leven. Transitie Initiatieven nemen praktische stappen om hun stad of dorp meer zelfvoorzienend te maken om beter bestand te zijn tegen schokken van buitenaf, zoals een economische crisis. Zo willen ze de toekomst van hun dromen realiseren.

Deelname is gratis voor bezoekers van het Open Poort weekendfestival (8 euro inkom, 4 euro voor kinderen) Je hoeft niet vooraf in te schrijven.

‘Creëer de Toekomst van je Dromen’

Zondag 16 augustus – 15u – 17u – bovenzaal kasteel
Door Els Van Sonhoven i.s.m. Aernoudt Knecht

Je gaat geblinddoekt dansend op verkenning naar jezelf en je plaats in het grotere geheel. Je opent je voor inspiratie om de toekomst van je dromen te realiseren.

Deelname is gratis voor bezoekers van het Open Poort weekendfestival (8 euro inkom, 4 euro voor kinderen) Je hoeft niet vooraf in te schrijven.

LOCATIE

Kasteel Nieuwenhoven
Engelbamp 55, 3800 St-Truiden, routebeschrijving >

www.KasteelNieuwenhoven.be